FORGOT YOUR DETAILS?

Steun een goed doel !

Uw bijdrage
Compassion

Uw bijdrage

Wanneer u zaken doet met Kleuropkleding.nl steunt u tegelijkertijd ook een goed doel.Één van onze motto’s is ”Color with care’ ! Wij streven naar maatschappelijk en verantwoord zaken doen. Dit betekent voor ons: respect voor de natuur, focus op afval en innovatie met ecologische processen.Als bedrijf doen we hier een steentje bovenop door goede doelen te steunen wanneer u een aankoop doet. Zo kleuren wij niet alleen uw kleding, maar ook die van een ander.
Compassion Nederland

Compassion Nederland

Compassion Nederland wil gehoor geven aan Gods opdracht om op te komen voor kansarme kinderen in ontwikkelingslanden, hen vrij te maken van geestelijke, fysieke, economische en sociale armoede en hen de mogelijkheid te geven om als verantwoordelijke Christenen volwassen te worden. Meer informatie
Stichting Smileyz

Stichting Smileyz

Smileyz heeft als doel het bieden van afleiding, ontspanning en entertainment aan kinderen, in het bijzonder voor de leeftijdscategorie van tien jaar en ouder, die als gevolg van een ziekte, handicap of vanwege de financiele positie van hun ouder(s) in het bijzonder achterstandspositie verkeren, teneinde hun kwaliteit van leven te bevorderen en/of te stimuleren. Dit willen wij bereiken door in te spelen op de interesses (dans, zang, rap, fashion etc.) van onze doelgroep.
TOP