FORGOT YOUR DETAILS?

Veelgestelde vragen

Ja, maar dat hoeft niet. Omdat elke bestelling weer anders is op het vlak van textielkeuze, print positie, kleuren en gebruikte techniek, kiezen we bij Kleuropkleding.nl voor een persoonlijke service. Selecteer het gewenste product en aantal, vraag een offerte aan en we nemen binnen 24 uur contact met u op om samen de mogelijkheden te bekijken en uw bestelling verder af te handelen.

Voor textieldruk is er een minimum van 10 stuks per ontwerp, voor borduren hanteren we een minimum van 6 stuks. Deze kunnen variëren qua textielkeuze, afmetingen en kleuren.

Nee, dat kan enkel in combinatie met bedrukte bestellingen.

Ja, dat kan. We hanteren hiervoor dezelfde prijzen als voor ander textiel. Vraag hier meer informatie!

We bedrukken tot 12 kleuren.

Een vectorieel bestand in aparte lagen op ware grootte.Oftewel minimale resolutie van 300 ppi. Dit is een resolutie eenheid van aangeleverde bestanden, uitgedrukt in pixels per inch. Hoe hoger het getal, hoe meer kwaliteit we kunnen leveren.De beste manier voor het aanleveren van bestanden is via een WeTransfer link of link van uw eigen gekozen downloadsite met daarop uw ontwerp. Dit verkleint de foutmarge. Een andere mogelijkheid is het opsturen van het bestand als bijlage in een e-mail.

Ja, dat kan. Neem daarvoor steeds de wasvoorschriften van elk kledingstuk in acht. Wij adviseren ook om het kledingstuk binnenstebuiten te wassen.

De levertijd voor uw bestelling is gemiddeld 10 werkdagen, maar vraag gerust naar meer informatie. Pasmaten kunnen in drie werkdagen worden geleverd. Vraag hier naar de meerprijzen van onze expressdienst voor snellere levering!

Nee, zaterdag en zondag zijn we gesloten. Hier vind je onze openingsuren.

Kom gerust langs voor een bezoek of maak een afspraak om meteen de mogelijkheden te doorlopen.

Bij bestellingen boven de 10 stuks is passen een mogelijkheid indien de beschikbare maten op voorraad zijn.

Ja dat kan, houd echter wel rekening met de formaten van de opdruk. Deze moet dan soms aangepast worden.

Nee, helaas is dit niet mogelijk. Hierdoor kunnen we snelle leveringstermijnen en lage prijzen garanderen. We overlopen daarom ook in overleg uw specifieke wensen voor een afgestemd voorstel. Annuleert u toch een bestelling, dan worden er administratiekosten in rekening gebracht plus de reeds geleverde prestaties en goederen. U krijgt geen geld retour.

Dit is mogelijk tegen een meerprijs.

Ja, onze ervaren grafische mensen staan u graag bij met advies over het ontwerp van logo’s en andere designs. Bij het maken van een logo of ontwerp word een meerprijs gerekend.

Ja, we doen er alles aan om zowel de stoffen, inkt als het productieproces dat we gebruiken zo ecologisch mogelijk te houden.

Betalen kan enkel via iDeal.

TOP