FORGOT YOUR DETAILS?

Kleding Borduren

Kleding borduren is zo oud als de Renaissance, sterker nog, kleding borduren is zelfs ouder. Vanaf de 5e eeuw voor Christus, in de middeleeuwen, was kleding borduren heel erg populair. Het is echter een kunst die sinds (geschat) vanaf 3000 voor Christus al wordt toegepast. Kleding werd toen geborduurd voor gebruik in een kerkelijk omgeving om aan te tonen dat je bij de kerk hoorde. Het borduren van kleding was dus toen al een middel dat werd gebruikt om herkenning aan te geven!

Kleding borduren voor bedrijfskleding is een goede manier om je merk, naam of organisatie aan de man te brengen. Bedrijfskleding borduren geeft een kwalitatieve en stijlvol uiterlijk aan jouw kleding. Hiernaast is kleding borduren voor bedrijfsdoeleinden voordelig vanwege de duurzaamheid van geborduurde kleding. Zoals eerder vernoemd staat het borduren van kleding voor kwaliteit en stijl. Het fijne van bedrijfskleding borduren is dat ongeacht de reden, zij het voor een pet, polo shirt, werkkledij enzovoort je elk onderdeel van het ontwerp ook echt kan voelen. Elke letter, elk logo of afbeelding staat tot jou beschikking.

Wil je kleding laten borduren voor bedrijfsdoeleinden of een andere reden, schroom dan niet om langs te komen of Kleur op kleding een belletje te geven. Wij zetten ons, samen met jou, in om de beste optie voor jouw product te vinden. Of je nu een bestaand ontwerp wilt waar je alles van weet, een ontwerp waarvan je de grootte, het lettertype of de kleur niet kent of je hebt geen idee maar weet wel dat je kleding wilt laten borduren. Kom en brainstorm met ons, laat onze ontwerpservice jouw visie of wens tot leven brengen! We bieden je bij elk borduur klus onze volledige inzet, ervaring en kwaliteit.

Of je nu shirtjes, badges, petten of handdoeken wilt of misschien gaat het om een ontwerp dat voor mannen of vrouwen is, bij Kleur op kleding nodigen wij je graag uit om samen met ons alle belangrijke mogelijkheden te bespreken en tot een resultaat te komen dat bij jou past. Als het om kleding borduren gaat, staat Kleur op kleding voor vakmanschap en oog voor detail.

Dus, wil jij graag je kleding laten borduren door ervaren drukspecialisten die kwaliteit hoog in het vaandel hebben? Of zoek je een specialist die jou ook kan helpen met het ontwerp dat jij in gedachten hebt? Zoek dan niet verder! Kleur op kleding werkt met ervaren druk professionals en verzorgt volledig naar wens jou ontwerp geborduurd op jouw product. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, kom gezellig langs of bel ons op: 0623241935 en laat Kleur op kleding jou assisteren!

Met borduren wordt uw unieke ontwerp daadwerkelijk tastbaar: als u met uw vingers over het borduurwerk strijkt, voelt u hoe met iedere steek uw bedrijfsnaam of logo zorgvuldig is opgebouwd. Borduren staat dan ook gelijk aan duurzaamheid, klasse en kwaliteit

Wilt u ook een professionele uitstraling binnen uw bedrijf? Kies dan voor borduurwerk van Kleuropkleding.nl. Wij borduren ieder type textiel, met uitsterste zorg en precisie. Zo bent u altijd verzekerd van een kwalitatief hoogstaand eindresultaat.

Kosten borduurwerk

Kosten borduurwerk

De totale kosten hangt af van de afmetingen van uw borduurontwerp en het aantal steken, maar ook van uw specifieke wensen, want elk ontwerp is uniek.Over het algemeen kunt u aannemen dat hoe groter het ontwerp van een borduurwerk is, hoe meer steken en hoe hoger de prijs. De prijs van het borduren zelf blijft ongewijzigd, of u nu grote of kleine aantallen bestelt.
Borduurwerk

Borduurwerk

Bedrukken van textiel kan worden uitgevoerd op de meeste textielsoorten. Uw ontwerp word verwerkt om een optimaal resultaat te geven op het door u gekozen kledingstuk. U kunt bij ons terecht voor zowel zeefdruk als transferdruk. Wij stellen u graag onze uitgebreide trendy collectie T-shirts, sweaters, polo's, hemden, jackets e.d. voor. Wij bedrukken textiel voor verschillende doelgroepen en branches.

Ter info als u een bestelling bij ons plaats:

 • Informeer ons a.u.b.. naar de minimale afname.
 • De prijs is altijd afhankelijk van een factoren: de prijs, het formaat van de borduring, de aantal steken die nodig zijn voor het ontwerp en de kleuren.
 • De ontwerpkosten voor het opmaken van de borduurkaart is eenmalig.

Belangrijk voor u uw bestelling:

 • Bezorg ons ofwel een vectorieel bestand ofwel een bestand met een minimum van 300 ppi in jpeg of tiff.
 • Een digitaal voorbeeld via onze template, zodat we het logo zo gedetailleerd mogelijk kunnen positioneren.

Illustrator: (.ai, .eps, of .pdf bestanden)

 • Opgemaakt in PMS (pantone kleuren) inclusief wit
 • Lettertypes in outlines (+font aanleveren)
 • Transparantie uitschakelen (geen overlapping van zwart)
 • Geen JPG bewaard als PDF want dan is het geheel niet vectorieel

Photoshop:

 • Photoshop files in layers (lagen)
 • TIF op PSD
 • Meeleveren van gebruikte fonts/of typografie omzetten in lettercontouren
 • Ware grootte: 1/1 of groter
 • Resolutie: 300 ppi

Indien mogelijk het ontwerp altijd aan te leveren in drievoud:

 • Illustrator (.ai, eps)
 • PDF
 • JPG ter controle
Kleding borduren

Kleding borduren

Waarom borduren op kleding?
Wanneer u een zeker gevoel van continuïteit in uw ontwerp wilt brengen, of het nu om een logo, een slogan of een afbeelding gaat: niets kan worden vergeleken met borduurwerk.
Logo's borduren

Logo's borduren

Geef uw logo iets unieks door het te borduren
Elk bedrijf en elke firma voelt een zekere passie voor zijn logo en dat geldt ook voor u!
Petten borduren

Petten borduren

Petje af voor onze borduurdiensten
Wij leveren gepersonaliseerd borduurwerk op petten aan.
TOP